چرا اتحادیه اروپا با خطر انحلال مواجه است؟-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین
علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» پاسخ داد:

چرا اتحادیه اروپا با خطر انحلال مواجه است؟

علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه سران اروپا معتقدند ارزش‌های اروپایی در حال نابودی و بسیاری از چالش‌ها ناشی از مهاجرت است، گفت: شاهد بروز اختلافات شدیدی میان کشورهای اروپایی بر سر حمایت مالی از اوکراین هستیم. علاوه بر این، دلایل مختلفی باعث افزایش فشار بر غرب و نگرانی بابت انحلال اتحادیه اروپا شده است، به‌گونه‌ای که به دنبال جلوگیری از ورود مهاجران هستند.
علی بیگدلی؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۴۶۲

چرا اتحادیه اروپا با خطر انحلال مواجه است؟

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هشدار داد، این اتحادیه با شکاف عمیق بر سر سیاست‌های مهاجرتی دست و پنجه نرم می‌کند و موضوع مهاجرت می‌تواند اتحادیه اروپا را به انحلال بکشاند.


وی این اختلاف را ناشی از اختلافات عمیق فرهنگی و سیاسی میان کشورهای عضو دانست و افزود: برخی اعضای اتحادیه اروپا درباره پذیرش مهاجران مقاومت، مانند ژاپن رفتار می‌کنند و می‌گویند نمی‌خواهند افراد خارجی و مهاجر بپذیرند و با آنها مخلوط شوند و می‌خواهند خلوص نژادی خود را حفظ کنند.

اروپا با مشکلات اقتصادی فراوانی دست و پنجه نرم می کند، به عنوان نمونه تورم 9 درصدی فرانسه و نرخ بیکاری 4.5 درصدی چالش های جدی در این کشور ایجاد کرده است


علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره ابراز نگرانی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ایجاد چالش مهاجران برای اروپا و خطرات ناشی از انحلال اتحادیه اروپا به «راهبرد معاصر» گفت: سران کشورهایی اروپایی به چند دلیل نگران تبعات تداوم مهاجرت به کشورهای اروپایی هستند. موضوع حائز اهمیت در این راستا خطرات و تبعات روی کار آمدن موج راست گرایان افراطی در همه کشورهای اروپایی است.


وی افزود: معتقدم در زمینه توافق هسته ای اگر قرار است به نقطه مطلوبی دست یابیم، بهتر است در این دوره باشد، زیرا راست افراطی در غرب به شدت بیگانه ستیز، ضد مهاجر است و توافقات را آن گونه که خود می خوهد دنبال می کند، نه بر مبنای حفظ منافع همه طرف ها.


کارشناس مسائل بین‌الملل عنوان کرد: دیوار کشی میان مکزیک و آمریکا به وسیله دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا یکی از رفتارهای ستیزه جویانه راست های افراطی و اتحادیه اروپا نیز به دنبال حصارکشی دور اروپاست تا به زعم خود از ورود نیروهای بیگانه جلوگیری کنند.


بیگدلی گفت: سران اروپا بر این باورند تداخل جمعیتی ایجاد شده، فرهنگ و ارزش های اروپایی را به تدریج از بین خواهد برد. آنها معتقدند بسیاری از چالش های غرب ناشی از مهاجرت است، مانند آتش سوزی در فرانسه که آن را نتیجه مهاجرت از کشورهای شمال آفریقا و ناسازگاری فرهنگی مهاجران با خود می دانند که چالش زا شده است.


تحلیلگر سیاست خارجی یادآور شد: اروپا با مشکلات اقتصادی فراوانی دست و پنجه نرم می کند، به عنوان نمونه تورم 9 درصدی فرانسه و نرخ بیکاری 4.5 درصدی چالش های جدی در این کشور ایجاد کرده است.


بیگدلی افزود: گرچه نیروی کار ارزان به وسیله مهاجران تأمین می شود، اما به این معنا نیست که جوان فرانسوی بیکار بماند و مهاجران شغل داشته باشند.


وی درباره دلایل مطرح شده در زمینه انحلال اتحادیه اروپا گفت: امروز شاهد بروز و ظهور اختلافات شدیدی میان کشورهای اروپایی بر سر حمایت مالی از اوکراین هستیم، به گونه ای که به تدریج کمک های اروپا به اوکراین کاهش یافته است و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای تأمین مالی به سایر کشورها می رود.

امروز شاهد بروز و ظهور اختلافات شدیدی میان کشورهای اروپایی بر سر حمایت مالی از اوکراین هستیم، به گونه ای که به تدریج کمک های اروپا به اوکراین کاهش یافته است


کارشناس مسائل بین‌الملل  تصریح کرد: درباره حمایت مالی از اوکراین میان  کشورهای نسبتاً غنی و فقیر اروپا اختلافات عمیقی به وجود آمده و بسیاری از کشورها را از تداوم کمک مالی به کی یف خسته کرده است، زیرا معتقدند برای حل مشکلات اقتصادی خود باید چاره اندیشی کنند، نه اوکراین.

 


بیگدلی گفت: این دلایل باعث افزایش فشار بر غرب و نگرانی بابت انحلال اتحادیه اروپا شده است، به گونه ای که در نخستین گام به دنبال جلوگیری از ورود مهاجران هستند تا در ادامه، سایر چالش های خود را حل کنند. بنابراین بعید به نظر نمی آید دور اروپا را با دیوارهای ضخیمی بپوشانند تا مانع مهاجرت به کشورهای اروپایی شوند.

 

ارسال نظر